ONA JE SPREMNA NA SVE, GLUMI ŽRTVU: Maja Marinković otvorila dušu nakon skandala sa Janjušem i Aleksandrom Nikolić (VIDEO)

Drvo mudrosti pozvalo je zadrugarku Maju Marinković da prokomentariše svoj odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem, kao i šta misli o njenoj trenutnoj suparnici Aleksandri Nikolić.

- Mislim da je malo ispao iz cele priče, ali mu prija da se dve devojke bore za njega, ispada kao neki šmeker, ali nekad mu se ta igrica obije o glavu, mislim da mu emocije prema meni preovladaju u jednom trenutku. On definitinvo ne zna šta hoće, a ako se već pomirio sa mnom ne treba da radi neke loše stvari i da me povređuje na takav način. Iako on kaže da nije imao ništa sa Aleksandrom onu noć u hotelu, ja mu ne verujem jer ga odlično poznajem i znam kako on funkcioniše, ali opet ako je to bio zadatak ili njihova želja, on je to mogao da odradi na malo kulturniji način, a ne da leži u krevetu sa devojkom sa kojom je bio dva dana u vezi - rekla je Marinkovićeva, a zatim oplela po Aleksandri:

- Aleksandra je spremna na sve da bi ostala u ovoj priči, njoj odgovara ova buka oko svega. Nije iskrena i prema meni nije bila fer, glumi žrtvu, hoće da ispadne da je ona neka jadnica, a ja psihopata. Spremna je za sve za kadar, ali ujedno mislim da simpatiše Janjuša, koji ima neku povratnu informaciju za koju ona uvek može da se zakači i da kaže ne koketiram samo ja, i on to radi.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još