KADA POPIJEM SVE POSTAJU MOJA ŽENA: Kristijan Golubović progovorio o odnosu sa Kristinom Spalević (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" koja je danas održana u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević imao je pitanje za Kristijana Golubovića.

- Da li ti se sviđa Kristina, proveli ste lepu noć u rehabu?

- Ja sam se više tripovao da sa mnom nije Brendon! Kada sam pijan, trne mi lice, sva bića mi postaju pile i hoću da otkinem batak i izbegavam da popijem. Supruga mi uvek kaže da ne pijem, jer sve žene postaju ona, mi smo bili valjda u izolaciji, hteo sam da zezam Čorbu i Maju. Maja je bila mrzovoljna prvi put, ne sećam se da li sam nju i njega ljubio, pa smo ušli da pozdravimo Janjuša, ali on tu nije bio, ja sam legao malo, ne znam, čuo sam da si se drao da neko hrče, to je ona hrkala, video sam da je ona, pa sam se sklonio, video sam da je ruka na njenoj butini, video sam da je glatko, ali mnogo tvrdo i istripujem se da je - pravdao se Kristijan.

- Sve je rekao, družimo se, prija mi energija, očigledno, treniramo zajedno, kuvamo, kockamo zajedno. Ja u životu, tako i ovde, ogrnaičim broj ljudi, čim sam došla, moj prvi intervju je bio o njemu - rekla je Kristina.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.