IZBACITE IH IZ GARDEROBERA: Šta je totalni aut ovog proleća?

Modni stručnjaci kažu, ove komade pod hitno izbacite iz garderobera!

Moda se menja munjevitom brzinom, pa neki komadi koji su do juče bili in, danas nisu na listi poželjnih komada. Kako biste izbegli greške, istražili smo i pronašli komade koji će biti apsolutno aut u ovoj sezoni.

Bomber jakna

Tokom poslednjih nekoliko godina bomber jakne različitih oblika i veličina bile su najtraženiji odevni komad. Moramo priznati da su odlično izgledale u kombinaciji sa farmerkama i helankama, ali došlo je vreme da im kažemo zbogom. Ovog proleća će njihovo mesto zauzeti elegantnije jakne i blejzeri sa naglašenim ramenima.

Torbice oko struka

Torbice koje se nose oko struka bile su aktuelne tokom devedesetih godina. Sada konačno odlaze u zaborav. Ove godine će sve biti u znaku ženstvenih kombinacija, pa za ove torbe nema mesta.

PVC obuća

Prozirne sandale izgledaju odlično samo na slikama, zato ove godine odlaze na "crnu listu" i nijedna žena od stila ih više ne nosi.

Odeća sa istaknutim imenom brenda

Poznati brendovi su svoje logotipe rado stavljali na odeću i modne dodatke. Međutim, 2021. godine ovakva vrsta brendiranja postala je anti-trend. Jednostavne bele majice trenutno su popularnije od onih sa nazivom poznatih brendova.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još