SVE POREKLI: Kristina Spalević i Kristijan Golubović zgranuti pričama da su se ljubili tokom žurke (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima, Kristina Spalević i Kristijan Golubović progovorili su o poljupcu koji se dogodio na žurki.

- Ne, nismo se poljubili - rekla je Kristina.

- Nisam u životu toliko puta bio pijan, a žene sam ceo život voleo. Ivanu volim više od svih, a zna da joj smeta i kad neku zagrlim. Tako da je to bila neka ljubav, nastavila bi se i veza, kao u situacijama sa Aleks - rekao je Kristijan.

- Večeras ću pokupiti svoje stvari i otići iz paba, krenuću stopama ostalih zadrugarki. Nisam zaljubljena, stavljam tačku ovde - rekla je Kristina.

- Ja mislim da su previše prisni, nijedna devojka nije bila tako bliska sa njim. Neku energiju vidim između njih dvoje, ali mislim da će se udaljiti, ali da se dopadaju jedno drugom, da - rekla je Ana Bulatović.

- Kad je pričala, samo je bacala sumnju na njega, i samim tim izlaskom iz paba, mislim da on ima nešto. On ima priču, zanimljiv je, jeste se zaljubila, rasturila je ceo pab. Da li smisleno ili od srca, ne znam - pričao je Stefan Karić.

- Kristina je pomrsila konce u pabu, dobila je njegovu pažnju kao nijedna, a on joj pruža sigurnost. Primetio sam da oni imaju neki odnos, oni svakako brinu jedno za drugo i videćemo kako će dalje biti - pričao je Milan Janković Čorba.

- Ona je rekla kako neće izaći iz paba, sad bacaš sumnju na vaš odnos. Kad god je došlo do toga, on sam ustane i kaže, on nije neko ko beži ovde - govorila je Jovana Tomić Matora.

- Ja odlično znam šta radi, vi nemate pojma. On je tu jako precizan, čak me iznenađuje blagim stavovima prema damama. Ja znam da tražite neku zaštitu tamo, i da ste tu zbog vašeg ličnog interesa - rekao je Lepi Mića.

- Družim se sa njim, i kao da smo na nekom odmoru, zezamo se, oni imaju taj neki sportski odnos, treniraju, bleje tu. Skontali su se energetski - rekao je Brendon.

- Ja mislim da ima neke varnice sa njene strane, ali uvek ima tu neku granicu, tačno vidim. To je bilo i sa Draganom, slučajno sam je dodirnuo, ne prelazimo neku krajnju granicu - rekao je Kristijan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još