MIR NIJE DUGO TRAJAO: Maja Marinković ponovo napala Marka Janjuševića Janjuša zbog Aleksandre Nikolić (VIDEO)

U ranim jutarnjim satima na rijaliti imanju u Šimanovcima, dok su zadrugari sedeli oko crnog stola Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su se osamili i prepirali.

- Ja sutra idem na zadatak, neću da izdam šefa i imam da odvalim a posle ćemo da vidimo šta ćemo! Ja više neću da gubim pare, i od ponedeljka sam svoj čovek jer me ovde ubijaš i provociraš - rekao je Janjuš.

- Je l' vidiš šta ti sada pričaš? Nemoj da se dereš na mene, neću da se svađam i nemaš pojma sa mnom - rekla je Maja.

- Ne znaimaš me devojko, u ludnicu hoćeš da me pošalješ! Samo pokušaj da me uštineš, ne daj bože da ti pande na pamet! - dodao je Janjuš.

Nešto kasnije, tokom "Igre istine" Mina Vrbaški postavila je pitanje Maji.

- Oko čega se svađate sada? - rekla je zadrugarka misleći na njenu raspravu sa Janjušem.

- Ja sam rekla šta god da se desi, oprošteno je i da se desio seks jer da je bilo dobro ne bi se vratilo na prvobitno staje. Sam taj seks je onako bez emocija i telesna potreba - rekla je Maja.

- Ona meni sada kaže kako mi oprašta i da nema sa kim Aleksa nije spavala, a ja to ne volim i posle ja kriv a vidite šta mi radi i provocira a nju naziva svakako i spominje kako je Aleks k*rva a ona može da se vata sa svima i da se j*be, a samo pokušava da je ukanali a šta ona radi? Ja sutra ne idem na Zadrugoviziju! - rekao je Janjuš.

- Ja neću ad se svađam sa tobom zbog dvesta grama smrdljivog mesa - rekla je Maja, pa pitala Marka Đedovića:

- Aleks je rekla kako mi ništa ne znamo a ona zna, i ja sma samo rekla da je sve valjalo i da je bilo dobro trajalo bi! Da li ti smatraš da je on sada realan i sve svaljuje na mene?

- Ja ne mislim da se tamo bilo šta desilo, ali da se desilo jedvan bi se dočekalo zbog tvojih reakcija. Sve smo videli - rekao je Marko.

- Ja nikada nisam rekla da je među nama bio s*ks, ali kada kažem da se desilo nešto drugo, ja mislim na neke stvari koje smo pre pričali i šta je on video - branila se Aleksandra Nikolić.

- Ona sada mene provocira, i ja se sada kunem da od ovog trenutka završavam svaku temu sa tobom i za mene si kriva! - rekao je Janjuš.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još