NE PONAŠAJ SE DRČNO: Stefan Karić žestoko se sukobio sa devojkom Jovanom Ljubisavljević (VIDEO)

Tokom "Mićine igra istine" na rijaliti imanju u Šimanovcima Lepi Mića imao je pitanje za Anu Bulatović.

- Ana, šta imaš protiv misice? - rekao je pevač misleći na Jovanu Ljubisavljević.

- Mislim da je folirant i da sve glumi, pa čak i kako priča i kako hoda, sve je tako i ja sam nju provalila! Ali, kada sam ja sve skontala, udaljila sam se od nje, jer se ne družim sa takvim devojkama i znam šta ona hoće u rijalitiju, iritira me i kada je čujem želudac mi se okrene. Na žurkama igra sama, jer planira da je neko vidi i da je snime - rekla je Ana.

- Sa njom se ne družiš, ali se družiš sa spletkarošima koji je uhode - rekao je Jovanin dečko Stefan Karić.

- Ona je ustala kada je bilo ono za tolaet, i Milica je tu rekla kako hoće da je pita za garderobu koju im drži u garderoberu a onda sam ja rekla da ne pita ništa, jer ću ja da imam bolje pitanje - rekla je Ermina Pašović.

- Ja haljinu nisam nosila o kojoj vi pričate, mogu da se kladim i Maja je rekla da je nisam nosila ja moje stvari ne dajem, već ih nosim nekoliko puta - rekla je Jovana, pa otišla u rehabilitaciju da pita Maju Marinković da li joj je davala haljinu.

- Maja je rekla da mi nije davala haljinu, vi lažete i doviđenja! - rekla je Jovana.

- Maja to nije htela ni po koju cenu da daje, ja znam šta pričam - rekla je Ermina.

Nakon igrice, Karić je stao u zaštitu Teodore Bilanović i posvađao se sa Jovanom.

- Ona devojka je nabrojala šta joj se nije svedelo, i ne znam čemu sada taj stav i zašto se tako ponašaš - rekao je Stefan.

- Sada mi je rekla kako one prave klan, i mene uhode i prave kontra efekat i sve prenose i prave teoriju zavere i hoće da me razdvoje od tebe - rekla je Jovana.

- Šta bi sad trebalo da radimo? Ne pravi se pametna zbog onakvog ponašanja i šta hoćeš da uradimo? Nemoj da se ponašaš tako drčno - rekao je Karić.

- Stefi... - rekla je Ljubisavljevićeva.

- Nema sada Stefi, reci šta imaš i zašto se tako ponašaš - dodao je Karić.

- Pričaju stvari koje nisu istina i ljudi misle da je tako. Ja ne mogu više da ćutim dok oni s*ru po meni, a ja to više ne dozvoljavam - branila se Jovana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još