LJUBAV CVETA: Milica Pavlović prvi put uhvaćena sa dečkom Nikolasom Saveljićem u Beogradu (VIDEO)

Poznata pevačica Milica Pavlović već deset godina je na sceni, a sve vreme krije emotivni život, u želji da je publika zapazi samo zbog rada, odnosno pesama i nastupa. Međutim, sada je uhvaćena sa dečkom, koji je i te kako poznat javnosti.

Ekipa "Paparaco lova" je, naime, Milicu snimila sa mladim vaterpolistom Nikolasom Saveljićem, sinom čuvenog crnogorskog fudbalera Niše Saveljića (51).

Oni su bili bliski, a trudili su se da ne privlače previše pažnje u bašti jednog prestoničkog lokala, dok su kamere pratile svaki njihov korak.

Dvadesetdvogodišnji Nikolas svojevremeno je sa juniorskom reprezentacijom Crne Gore osvojio srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u vaterpolu, a profesionalno usavršavanje nastavio je na UCLA u Americi.

Engleski jezik mu nije bio jača strana, ali se uz podršku oca Niše, majke Dijane i sestre Silvane pre pet godina obreo u Los Anđelesu, koji danas naziva svojim drugim domom.

Žene odavno "otkidaju" na njegov izgled, o čemu se prethodnih godina naširoko pisalo, a na društvenim mrežama je i te kako popularan.

Dvadesetdevetogodišnja Milica već godinama važi za jednu od najpoželjnijih devojaka na našoj javnoj sceni, a sada je konačno neki muškarac uspeo da je osvoji. Ona već mesecima dobija pregršt komentara da izgleda bolje nego ikad, a po svemu sudeći nova ljubav je uticala na njenu liniju, na kojoj joj mnoge žene zavide.

Izvor: Blic.rs
Foto: Paparazzo Lov // DNK - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.