fbpx

Prva klapa "Anđela 3"

Ekipa portala na dlanu prisustvovala je snimanju prve klape "Anđeli 3 - Rock' n' Roll uzvraća udarac". Lokacija, koja je bila tajna do poslednjeg trenutka, konačno je otkrivena. Uskim zemljanim putem stižemo do velikog placa sa hangarima i pratećim objektima, nedaleko od Aerodroma "Nikola Tesla". Na kapiji nas pravo domaćinski dočekuje scenarista i producent Srđan Dragojević. U prostranom dvorištu veliki beli šator u kome se, uz osveženje, prepričava i proslavlja početak snimanja, po svemu sudeći velikog filmskog hita. Veliko iznenađenje izazvao je dolazak pevačice Seke Aleksić koja u filmu ima ulogu - Smokvice. Seka nam je otkrila da joj se ispunio drugi dečji san - da pored pevanja i glumi. 
Imali smo prilike da obiđemo ceo objekat kao i polurazrušeni WC sa tri kabine na čijim zidovima piše "Ovde se i najhrabriji usro" u kome je pala prva klapa. Ekipu Anđeli 3, činili su: Srđan Dragojević, Petar Pašić, Uroš Đurić, Srđan Todorović, sa sveže ofarbanom narandžastom kosom, Goran Jevtić, Nada Macanković, Nikola Pejaković, Dimitrije Vojnov, Seka Aleksić...
Ovom prilikom najavljeni su i specijalni gosti-glumci, naš proslavljeni košarkaš Vlade Divac i hrvatski pevač Petar Grašo. Muziku za film rade Igor Perović iz grupe "Plejboj" i bend "Let 3" iz Hrvatske.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.