PROBILI LED NA ZADRUGOVIZIJI: Milica Kemez, Nenad Lazić Neca i Bora Santana pobrali simpatije stručnog žirija! (VIDEO)

Rat Nenada Lazića Nece sa Milicom Kemez i Borom Santanom traje već mesecima, od trenutka kada je mladi TikToker priznao svoje simpatije prema Bori. Iako su nekoliko puta sklopili mir, rat se obnovio kada je Neca probao da legne bilizu Milice i Bore, a sukob je eskalirao kada su saznali da će zajedno nastupiti na večerašnoj "Zadrugoviziji". Ipak, ovo troje zadrugara odlučili su da ostanu profesionalnci, te su se na sceni predstavili pesmom "It's My Life", koju izvodi grupa "Bon Džovi".

Bora je nosio beli kimono i pevao glavni vokal, dok ga je Neca pratio, a Milica je svirala gitaru kao podrška. Stručni žiri je bio oduševljen stajlingom prve grupe. Neca i Bora su iznenadili sve kada su počeli da pevaju na srpskom, tekst koji je smislila Milica, a koji je dočarao njihovo učešće u "Zadruzi".

- Ušao sam u "Zadrugu" da zaradim pare, zbog ljubavi gubim honorare... - pevao je Bora.

Nakon nastupa, usledili su komentari stručnog žirija.

- Bora se uvek trudi, Neca je novi, Milica stara garda. Meni je ovo bilo super, naročito taj tekst koji podseća na ono što se dešava u Zadruzi. Milice, kostimi su vau... Neca me je iznenadio... Biće visoka ocena - rekla je Kija.

- Vrhunska kreativnost. Boro, zablistao si u punom sjaju! Neka Bog poživi tu gitaru! Ovaj Necin završni ton... Maraja Keri - istakao je Dejan Milićević.

- Da niste ubacili tekst na srpskom, bilo bi monotono! Milice, prelepa si, Neco, onaj ton na kraju... - dodala je Ljupka.

- Fantastičan trio, pokidali ste - rekla je Stanija.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još