ZARATILI ZBOG SVADBE: Goca Božinovska posvađala se sa sinom Mirkom Šijanom?!

Uskoro se bliži svadba Mirka Šijana i Bojane Rodić koja je u šestom mesecu trudnoće, a sada su Goca Božinovska i njen sin zaratili zbog samog venčanja.

Naime, kako se navodi, Goca želi da Mirko i njena snaja imaju veliko venčanje sa trista zvanica, dok se njen sin ne slaže s tim.

- Goca je rekla da joj je sreća sina jedinca najbitnija i da će zbog njegove svadbe da skine crninu. Kako je Bojanin termin za porođaj negde polovinom septembra, oni su planirali da to obave malo ranije kako bi i mlada mogla da izdrži taj dan. Prvenstveno im je želja da obave građansko venčanje i da to bude u krugu najuže porodice i nekoliko prijatelja. Međutim, spisak gostiju je već preko 200 pa je sada opšta frka - objašnjava izvor blizak pevačici i nastavlja:

- Bojana je u šestom mesecu i za sada odlično podnosi trudnoću, pa su zato i odlučili da naprave svadbu. Sređivanje kuće u Surčinu privode kraju, već je gotova i soba za bebu i ceo sprat koji su oni uzeli za sebe. Jedino oko čega se Mirko i Bojana ne slažu sa Gocom jeste koga će da zovu na svadbu, jer bi oni nešto intimnije, a Goca ženi sina jedinca pa bi nešto gala i sa puno zvanica - završava on.

Izvor: Pink.rs
Foto: gocabozinovska/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.