ŠIK, ELEGANTNO I MODERNO: Animal print za letnju sezonu

Pored šara leoparda, geparda i tigra, postoje i drugi animal printovi, koji zbog svojih boja i oblika savršeno idu uz vrele letnje dane.

Predstavljamo vam zmiju u neon nijansama, zebru i žirafu, koje svojim bojama i šarama mogu da pariraju i ovim divljim mačkama.

Ukoliko obučete neki komad garderobe sa šarama zebre, žirafe ili zmije, nećete pogrešiti.

Zmijski print u neon bojama

Zmijski print je jedan od pionira animal printova u modnoj industriji. Iz sezone u sezonu pojavljivale su se šare različitih dimenzija, kao i nijanse.

Najpoznatije su svakako šare u braon i crnoj boji, ali one su, poput leopard šara, zbog zagasitih tonova, rezervisane za hladnije dane.

Tokom leta su popularne drečave boje, pa su mnogi modni kreatori napravili razne odevne predmete kombinujući zelenu, pink i žutu boju sa zmijskim printom.

Ispostavilo se da je ova kombinacija boja i zmijske šare pun pogodak, pa vam savetujemo da nabavite haljinu ili kupaći kostim sa ovakvim dezenom.

Klasičan zebra print

Crno-bele linije simbolizuju zebra print, koji zbog svojih finih šara odiše stilom i elegancijom.

Ukoliko ste ljubitelj klasike, i ne volite da eksperimentišete sa bojama, obucite jednostavnu crnu ili belu majicu sa suknjom ili pantalonama u ovom printu.

Sofisticiran žirafa print

Žirafa print je interesantan zbog svojih šara koje izgledaju kao da su geometrijski raspoređene, i u tome je prava čar, jer igra dezena i boja svaki odevni predmet u žirafa printu čini unikatnim.

Mini i midi haljine u žirafa printu su zaista drugačije od ostalih.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još