SVE BIH UČINIO ZA PORODICU, ČAK I OTEO DECU OD MAJKE: Dušan Jovančević oglasio se nakon što su Đorđe i Maksim stigli u Srbiju?

Dušan Jovančević zaprepastio je javnost kada je bez znanja supruge Tanje Savić, na prevaru odveo zajedničke sinove Maksima i Đorđa u Australiju. Nakon više od godinu dana borbe, pevačica je uspela da vrati sinove u Srbiju.

Dušan se oglasio za medije istakavši da se nimalo ne kaje zbog svog postupka koji je naišao na žestoke osude, kao i da bi to ponovo uradio.

- Dobro sam, živ čovek se na sve navikne. Deca mi daju snagu i zbog njih moram da budem jak! Šta nas ne ubije ojača nas sigurno. Naravno da mi nedostaju Maksim i Đorđe, oni su život moj, zbog njih i postojim! Kod mene ne postoji granica šta bih za porodicu učinio. Čak bih i decu oteo od majke - rekao je Jovančević i dodao da je sa sinovima u stalnom kontaktu.

- Non-stop me zovu. Pratio sam ceo njihov let preko interneta sve dok se nisu spustili na aerodrom u Beogradu. Deca i ja smo mnogo vezani, nisam samo njihov otac, mi smo najbolji drugari.

Izvor: Mondo.rs/Alo
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.