MARŠ, KU*VO RASPALA: Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš žestoko se sukobili pred cimerima (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Maju Marinković.

- Da li je moguće da si toliko nenormlana, pa si ištipala Janjuša zbog uspomena na kojima je sa Aleksandrom Nikolić? - bilo je pitanje za zadrugarku.

- To je neka moja bolna tema, jer ja to njoj neću moći da oprostim i zaboravim. Kako on neće moći da zaboravi Čorbu, tako ja i ovo. Filip i ja smo spavali u krevetu pet meseci, da smo hteli da bude nešto to bi već davno bilo završeno. Nikad ga nisam gledala na taj način - pričala je Maja.

- Sve sam rekao, imam plan narednih dana koji su ostali. Od dva zla biram jedno, imaću seks šest puta do kraja, da se ne bismo svađali. Ja sam to birao - rekao je Janjuš.

- Videćeš za ovakav odgovor - rekla je Marinkovićeva.

Marinkovićeva je nakon novog poniženja odlučila da bivšem košarkašu upropasti poslepodne i osveti mu se za njegov plan, pa je nastavila sa štipanjem i grebanjem.

- Marš! Ku*vo raspala! Ni za šta bolje nisi, bolesnica! - vikao je Janjuš.

Njih dvoje su nastavili raspravu koja je tekla u njihovom stilu, pa su stalno jedno drugom prebacivali krivicu.

- Od samog jutra si počela da me maltretiraš! Kad prestaneš da lažeš, onda ćeš nešto u životu da uradiš. Mogu da izdržim još petnaest dana! - rekao je Janjušević.

- Radim sve za svoje zadovoljstvo. Sve ono što ja hoću - pričala je Maja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još