DANAŠNJI KLINCI NEMAJU UKUSA, POPRAVIĆU IM STANJE: Jelena Karleuša progovorila o novom albumu i iskritikovala mlađe kolege

Jelena Karleuša ponovo se oglasila na društvenim mrežama i pokrenula niz komentara.

Naime, pevačica je ovoga puta najavila svoj novi album, te potkačila mlađe kolege navodeći da "snimaju pesme od 3 dinara".

- Umorna sam od konstantnog pisanja i pitanja kada će novi album. Album će izaći ovog je*enog leta! Uskoro objavljujem više informacija i zvanično najavljujem. Više od godinu dana je bio i Kovid koji je sve usporio, moje pesme su i ovog trenutka ultimativni hitovi u svim klubovima gde se puštaju i sviraju uživo u velikom broju, jer ja nisam neko ko snima pesmice koje traju po mesec dana. Hitovi koje sam snimila pre 10-15 godina zvuče kao da su snimljene sada samo bolje i kvalitetnije od ovog sra*a od tri dinara trenutno - dodala je, pa prešla na nove muzičare:

- Klinci nemaju ukusa i to je okej, popraviću im stanje. Prema tome, ja razumem da je došlo do smene generacija kojima iznova moram da objašnjavam i crtam, ali moja muzika ne stari, kao ni ja - napisla je Jelena na svom "storiju".

 

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: karleusastar/Instagram

Pogledajte još