NISAM JE TUKLA BEZ RAZLOGA: Sanja Stanković otkrila da se ne kaje što je digla ruku na Jovanu Tomić, Matora joj nije ostala dužna! (VIDEO)

U toku jučerašnje emisije "Narod pita" Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora odgovarale su na pitanja gledalaca, kao i publike koja se oglašava putem telefona, Tvitera, Instagrama i ostalih društvenih mreža.

- Dobro jutro, veliki pozdrav. Sanja, zašto se opet izvlačiš kao i prošlo veče? Matora sve priča sa argumentima a ti sve govpriš da laže. Bila si sa više muškaraca, šta misliš kako je njoj bilo to da gleda? - pitala je gledateljka.

- Kako je meni bilo kad sam ja gledala sve napolju. Kad sam ja prestala da osečam nešto i probala sa nekim drugim onda je to loše - odogovorila je Sanja.

- Da li te je bilo sramota da imaš seks dva metra od Matore? Je l to lepo posle toliko godina vaše veze? - pitala je gospođa.

- To sam priznala koliko je loše ispalo. To nikada nisam trebala da uradim, pogrešila sam jako - odgovorila je Stankovićeva.

- Zamerala si njoj Moniku a uradila si mnogo gore stvari? - nastavila je gledateljka.

- Tačno, evo svašta je rekla za Moniku bio je i klip. Vrlo je jasno. Ako ikada uđem u rijaliti biću miks Kenana i Cara. Samo da se smejem i je*em, evo sto posto će biti tako, devojke to vole je*eš mi sve - vikala je Matora.

- Otvoriću klub mojim bivših pa nek pričaju o svemu neka se druže - dobacila je Sanja.

- Matora jeste ovakva ili onakva, ali si je tukla ko malo dete i svašta radila - dodala je gospođa.

- Nisam je tukla bez razloga! - žustro je rekla Stankovićeva.

- Hoćeš posle kod mene samo da promenim pare, ne radi menjačnica! - dodala je Jovana.

- Rekla je indirektno da hoće da mi plati za seks i mislite da je ovo normalno, a mene napadate - pitala je Sanja gledateljku.

- Ma Sanji treba jedna banana - smejala se Jovana.

- Matora, plati ti njoj jedno putovanje ne bi se ona bunila - dodala je gledateljka.

- Da li je bila sama u Dubaiju? - pitala je gledateljka.

- Naravno da nije. Mislila sam da jeste pa sam joj čak slala pare i za kola a ona mi se javlja sa koktelom u rukama. Toliko joj je loše da se viđamo po splavovima u pet ujutru - rekla je Jovana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još