DRAGO MI JE ŠTO SE RASPALA OD RAKA, NIJE ZASLUŽILA BLAŽU SMRT: Kristijan Golubović opleo po pokojnoj supruzi Danijeli

Kristijan Golubović izjavio je da je kivan na pokojnu ženu Danijelu, te da nije zaslužila blažu smrt jer je radila loše stvari u životu što je šokiralo javnost.

- Došla je u moju kuću sa Lazarom tek kada je dobila rak, 2005. godine. Čim me je video, zagrlio me je i rekao: "Ovo je moj tata". Nisam ga bio video od 1999. godine. Danijela je samo stajala na vratima i plakala. Nije me se plašila, jer je znala da neću krenuti na žensko i da ću joj oprostiti. Lazaru sam pred njom rekao: "Ona jeste tvoja majka, ali nije dobar čovek". Onda sam nju upitao: "Je l' znaš što ti se sve ovo dešava?" Rekla mi je: "Znam, zato što sam te slagala, prevarila i izdala". A ja najviše u životu mrzim baš te tri stvari - priča bez imalo pokajanja, pa nastavlja:

- Kada mi je to priznala, otvoreno sam joj kazao da bih joj pravio i drugo dete da nije bolesna. Ma, sve bih joj oprostio jer sam verovao da je loše stvari radila pod uticajem svog okruženja i nekih supstanci na kojima je bila. Ali drago mi je što se na kraju raspala od raka, zaslužila je to. Nije zaslužila blažu smrt. Žao mi je kao čoveka, ali mi je drago što se pokazalo da se na kraju sve vrati - izjavio je bivši zadrugar o pokojnoj ženi, pa izneo i tvrdnje da je pokušala da ga likvidira.

- Sa Danijelom sam se često svađao, hteo sam da je ubijem. Pogotovu kada su na mene u Atini 1999. godine pokušali atentat i ispalili 20 metaka. Posle tog napada su me strpali na robiju u Grčkoj i svi su mislili da ću umreti u zatvoru. Tada je do mene došla priča da je Danijela imala nešto sa jednim od ljudi koji su pucali na mene. Znači da mi je radila o glavi dok sam bio u ćeliji okružen sa 500 Albanaca koji su želeli moju i Lazarevu glavu. Plaćala je ljudima da me ubiju. Sedela je sa likovima koji su hteli mene i njenog sina mrtve. Rekla im je: "Vi ste promašili kada ste pucali na Kristijana, a to znači da ćemo mi biti mrtvi jer on nikada ne promaši." Jedan od tih likova koji je bio na heroinu joj je rekao: "Ma, j**** ga kao što j*** tebe" i ona mu se na to cerekala.

Izvor: Blic.rs/Republika
Foto: kristijan.krile_official/Instagram

Pogledajte još