IMALA JE UTICAJ NA NJEGOVO MIŠLJENJE: Sanja Stanković i Anđelo Ranković žestoko se sukobili zbog Jovane Tomić Matore (VIDEO)

Sinoć su u emisiji "Narod pita" gostovali Sanja Stanković i Anđelo Ranković. Voditelj Milan Milošević podsetio je bivše zadrugare na stare sukobe.

- To što je mene Džehva bocnula, i iziritirala, je to što unosi neke informacije iz spoljnog sveta. Napadne me, ali nisam hteo da se branim, a mogao sam - pričao je Anđelo.

- Matora je bila samo izgovor, nije mu bilo glupo da se podsmeva meni sa njom - rekla je Sanja.

- Ne znam o čemu pričaš, ja se ne bavim tim spletkama, ti i ja smo se svakako posvađali, nevezano za Matoru - rekao je Anđelo.

- Ti si ustao i izvređao me, i smatram da bi trebalo da se izviniš meni, jer ja tvoju porodicu nisam pominjala - nastavila je Sanja.

- I ti si bockala i mene i nju, imao sam i ja prava. Ne znam što pokušavaš da praviš od mene i Matore, da te mi napadamo. To nije baš tako kako ti predstavljaš - rekao je Anđelo.

- On se naljutio na mene jer sam ja rekla da se smuvao sa mnom samo da bi napakostio Matoroj, jer mu je opsovala majku, i sad mislim da je stvarno tako - rekla je Sanja.

Nešto kasnije gledalac se obratio se Anđelu Rankoviću i pitao ga kakvo je mišljenje imao o Sanji pre i posle veze, i da li je Matora imala uticaj na njega.

- Verujem da vam je jasno da sam promenio mišljenje. Možda pred sam kraj, zbog onog što se dešavalo tokom rijalitija. Naravno da je uticalo ono što se dešavalo sa Matorom, ali ona konkretno nije uticala - rekao je Anđelo.

- Znam koliko je ona mene blatila i kakve grozote je pričala. Ja sam prema njemu bila i više nego korektna. On je mene znao dobro, od Zadruge 1, i te kako je ona imala uticaj na njegovo mišljenje - pričala je Sanja.

- Ja sam prekinuo dobar odnos sa njom i tokom trajanja Zadruge. Onim klipom me je uvredila - nastavio je Anđelo.

- Tvoj odnos sa Erminom, to nije bio rijaliti? Odjednom si se združio sa njom - rekla je gledateljka.

- Vremenom smo se upoznavali, na početku se nismo podnosili. Nisam hteo Matoru da uvaljujem u problem i da je postavljam za vođu - pričao je Anđelo.

- Evo pozdrav za Matoru. Ja ne cimam prijatelje njene, i ja nemam prijatelje koji su sa mnom samo jer im plaćam alkohol - ljutila se Sanja.

- Ne bi trebalo da komentarišeš sad dok si tamo, glupo je da se prepucavate ovako - poručio je Anđelo Sanji.

- Mnogo laje, mogu miševi samo da cvile - rekla je Sanja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još