UMORNA SAM OD STALNE BORBE: Nađa Higl se sa porodicom preselila u Sloveniju

Nekadašnja svetska šampionka u plivanju Nađa Higl sa porodicom se preselila u Sloveniju, gde otpočinju novo životno poglavlje.

Nađin suprug, IT stručnjak Milan Boharević, dobio je posao u Ljubljani, zbog čega su on i Nađa odlučili da se sa sinovima Draganom i Mihailom presele u glavni grad Slovenije, piše magazin "Gloria".

Nađa je istakla da nije bilo lako doneti takvu odluku.

- Radujem se novom početku. Pre nekoliko meseci doneli smo konačnu odluku da se preselimo, ali nas je situacija sa virusom korona malo usporila. Nadam se da ćemo sve završiti do kraja leta, kada stariji sin treba da krene u školu - rekla je sportistkinja.

Nađa je za domaće medije govorila i o razlozima koji su presudili da ona i suprug donesu takvu odluku.

- Umorna sam od stalne borbe sa nevidljivim neprijateljima. Ljudi se ovde lako potroše. Videli ste i da se Milorad Čavić vratio u Ameriku. Ko zna, možda smo i mi krivi jer ne znamo da se borimo na pravi način. Da smo samo suprug i ja u pitanju, možda bismo i ostali. Navikli bismo i pomirili se sa nekim stvarima. Međutim, zbog budućnosti naše dece, bolje je da odemo. Želim da odrastaju u uređenom sistemu u kojem će imati mnogo veće šanse da ispune svoje ambicije iz bilo koje oblasti - objasnila je Nađa za "Sport klub".

Poslednjih godina ona se u Srbiji posvetila trenerskom poslu i radila je sa decom.

- Lepo je kad radiš sa decom, daju ti energiju, dok si na bazenu zaboravljaš svakodnevne probleme. Međutim, kada se podvuče crta, teško je finansijski biti na pozitivnoj nuli - rekla je Nađa Higl.

Izvor: Pulsonline.rs/Gloria
Foto: higlnadja/Instagram

Pogledajte još