RANA SE PONOVO OTVORILA, BAŠ SAM BAKSUZ: Slavici Ćukteraš zbog komplikacija sa okom produžen boravak u bolnici

Pevačica Slavica Ćukteraš je pre tačno nedelju dana hitno hospitalizovana, nakon što se povredila u svom domu u Novom Sadu.

Doktori su je odmah pregledali i konstatovali kakvu je povredu zadobila, a iz mere predostrožnosti odlučili su da je zadrže u bolnici.

Iako je trebalo danas da napusti Klinički centar Vojvodine, lekari su odlučili da joj produže boravak nakon komplikacija koje su se desile pre dva dana. Pevačica otkriva šta je krenulo po zlu i kada bi trebalo da napusti bolnicu.

- Taman kada sam pomislila da se stanje popravlja, desila mi se iznenadna komplikacija. Rana koja je zarasla se naprasno otvorila i morala sam da dobijam antibiotike na svakih pola sata. Strašno. Moram još da ostanem u bolnici, iako je trebalo danas da odem kući. To samo meni može da se desi, baš sam baksuz. Stvarno sam se radovala izlasku iz bolnice, ali dobro, bolje da rešim to sve kako treba nego da ostanu posledice. Stvarno sam zahvalna svima na lepim porukama koje dobijam iz dana u dan, to mi znači, iako se trudim da ne gledam previše u telefon i da odmaram kako bi se oko brže oporavilo - poručila je Slavica.

Izvor: Kurir.rs/24sedam
Foto: cukterasslavica/Instagram

Pogledajte još