USPEŠAN BIZNIS SA NAGIM FOTOGRAFIJAMA: Stanija Dobrojević za sat vremena zaradila 5.000 evra

Bivša rijaliti učesnica Stanija Dobrojević napravila je pometnju u domaćoj javnosti kada je odlučila da otvori profil na stranici za odrasle „Only fans“, gde prodaje fotografije na kojima je skoro naga i u izazovnim pozama.

Pretplata košta 29 dolara, a svi korisnici će imati neograničen pristup njenim erotskim sadržajima.

Stanija je uspela da zaradi nešto manje od 5.000 evra za samo sat vremena od pokretanja biznisa.

- Odlučila je da otvori profil na poznatom sajtu, kako bi mogla dodatno da zaradi, ali i da se ujedno zabavi. Nije joj strano da pozira naga, te su svi mnogo puta mogli da je vide. Primetila je da brojne zvezde iz inostranstva kače svoje intimne fotografije i video snimke, a da od toga uzimaju nekoliko desetina hiljada evra – priča dobro obavešten izvor i dodaje:

- Kada je u sve ovo ulazila, svesna je bila da će dobro zaraditi, ali nije očekivala da će za kratko vreme uspeti da zaradi 5.000 evra– zaključuje izvor.

Stanija je za medije otkrila kako napreduje biznis sa nagim fotografijama.

- Zadovoljna sam zaradom. Neumesno je da preciziram koliko sam do sada uspela da zaradim, ali sve u svemu nije mala cifra. Videćemo u narednom periodu kako će se sve odvijati. Muškarci mi šalju poruke da im se sviđa sadržaj koji pravim. Ne želim da izgledam jeftino i vulgarno.

Izvor: Blic.rs
Foto: stanijadobrojevic/Instagram

Pogledajte još