UVEK ĆU JE VOLETI, ONA JE MENI RODILA KRUNU: Marko Janjušević Janjuš iskreno o pomirenju sa bivšom suprugom Enom (VIDEO)

Voditeljka Ivana Šopić sinoć je u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostila bivše zadrugare Maju Marinković i Marka Janjuševića Janjuša koji su tokom četvrte sezone popularnog rijalitija "Zadruga" imali turbulentnu ljubavnu vezu. Bivšem paru prikazan je prilog o njihovim burnim svađama i sukobima na imanju u Šimanovcima.

- Kako se osećaš, kada vidiš ovo nakon svega? - pitala je voditeljka Maju.

- Užasno se osećam, ne mogu da verujem. Nikada se ne bih vratila u ovo stanje. Ljudi ne mogu da razumeju sve, ali teško je jako bilo i drago mi je da sam se izdigla - odgovorila je Marinkovićeva.

- Koje je tvoje mišljenje? - obrtila se Ivana Janjušu.

- Mislm da je đavo ušao u ovu osobu, ružno je ovo stvarno. Ne znam šta bih rekao - rekao je bivši košarkaš.

- Da li ste imali problema a da nije u pitanju ljubomora? - nastavila je voditeljka.

- Ne znam sada, ali najčešće je to bio problem. Sada kada nisam u tom odnosu više i ne razmišljam o tome, ali jesu to bili najčešći razlozi - rekla je Maja.

- U kakvim si sada odnosima sa Aleksandrom Nikolić? - pitala je Ivana.

- Nemamo neki odnos, mi nikada nismo bile bliske, želim joj sve najbolje. Nije trebalo takve stvari da radim ali nije ni ona bila fer prema meni. Nije mi bila prijatelj, ali ne može svako da ti bude prijatelj. Nemam loše mišljenje o njoj, Mina je recimo dosta lošiji čovek od nje - odgovorila je Maja.

- Misliš li da je ona bila zaljubljena u Janjuša? - pitala je Ivana.

- Mislim da jeste, stvarno. A Minu sam već komentarisala, njoj je sve struka pa zašto ne bi to i ovako radila - dodala je Marinkovićeva.

- Odnos sa Aleks, šta je ono što te je približilo njoj? Jel ste imali nešto pre Zadruge? - pitala je voditeljka Janjuša.

- Nismo nikada, slika što je bila je slika sa slave. Dopala mi se zbog tog druženja na početku. Loš sam ispao prema njpoj, ništa mi nije uradila, uvek je bila top. Nemam ništa ružno za nju da kažem, bili smo par puta zajedno, družili se. Ne čujemo se previše ali smo u super odnosu. Ne može ništa da se nastavi - rekao je košarkaš.

- Kada bi ti bivša supruga rekla da želi da budete ponovo porodica, da li bi se vratio njoj? - nastavila je voditeljka.

- Svi koji me vole i podržavaju, svi bi to voleli. Teške su to stvari i teško mi je baš zbog toga. Mi nemamo loš odnos, osim što nemamo taj ljubavni odnos koji smo imali, naravno zbog mene. Razmišljam o tome, jer me svi to pitaju. Sve je to normalno, ja ću nju da volim uvek, ona je meni rodila Krunu - odgovorio je Marko.

- Jel se radi to ženi koju voliš - upitala je voditeljka.

- Naravno da se ne radi, loše je to. Užasno, ja sam kriv za sve - kratko je rekao Marko.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.