POVRATAK NA IMANJE U ŠIMANOVCIMA: Popularni bračni par ulazi u "Zadrugu 5"

Do najspektakularnije sezone najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima se broji sitno, a publika televizije "Pink" željno iščekuje da sazna ko će učestvovati u famoznoj poslednjoj sezoni rijalitija "Zadruga".

"Zadruga 5" će objediniti do sada najjače rijaliti igrače, ali i pružiti šansu mnogim novim nadama, koje tim televizije "Pink" pažljivo bira.

Podsetimo, Željko Mitrović, direktor i vlasnik TV Pink, nedavno se sastao sa Miroslavom Mikijem Đuričićem, popularnom rijaliti zvezdom, koji je potpisao ugovor o učešću u narednoj sezoni rijalitija, koja startuje u septembru.

Ime drugog učesnika "Zadruge 5" juče je otkriveno.

U pitanju je Mensur Ajdarpašić, takmičar koji je osvojio treće mesto u "Zadruzi 3". Mensur je ostavio jak utisak na publiku, koja ga je dovela do visokog plasmana, ali i na svoje cimere i učesnike četvrte sezone. Naime, iako nije bio jedan o takmičara "Zadruge 4", njegovo ime su skoro svakodnevno pominjali, a publika je željno iščekivala da ga ponovo vidi na malim ekranima, što će od septembra i moći.

Pink.rs danas je otkrio ime trećeg i četvrtog učesnika.

U pitanju je jedan od najskladnijih, ali i najintrigantnijih rijaliti parova, Dalila i Dejan Dragojević. Publika je već imala priliku da ih gleda u ovom TV formatu tokom "Zadruge 3". Svojom hrabrošću, britkim jezikom i jasnim stavom, Dalila i Dejan su se i te kako istakli i napravili veliku buru u "Zadruzi 3", a sada se vraćaju na velika vrata.

Foto: dalila_dragojevic_official/Instagram

Izvor: Pink.rs
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još