PORODICA NA OKUPU: Ena i Marko Janjušević Janjuš poveli ćerku Krunu u šoping (VIDEO)

Otkada je bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš u finalnoj noći "Zadruge 4" stavio tačku na burnu ljubavnu vezu sa Majom Marinković sve su glasnije priče da je obnovio romansu sa bivšom suprugom Enom.

Danas je sa Markovog profila na društvenoj mreži Instagram stigla potvrda da su Ena i bivši zadrugar u dobrim odnosima, te da uživaju u zajedničkim trenucima sa ćerkicom Krunom.

Naime, Janjušević je najpre objavio video klip u kome se može videti kako sa naslednicom priprema spisak potrebnih stvari za njen povratak u školu. Dok je devojčica u dnevnoj sobi njihovog porodičnog doma vredno pisala, kroz kadar je prošla njena majka, što potvrđuje pisanja medija da je nekadašnji bračni par izgladio sve nesuglasice, te da sve češće provode vreme zajedno.

Nešto kasnije, Janjuš je objavio fotografiju sa bivšom suprugom i ćerkom iz restorana brze hrane gde su napravili kratak predah od kupovine.

- Kruna i ja se mrštimo kao i uvek, bivša-buduća, bivša-buduća žena se dopisuje sa dečkom - duhovito je opisao Janjuš ovo porodično druženje.

Nakon objave popularne rijaliti zvezde usledili su komentari njegovih vernih fanova koji su bili oduševljeni što ga ponovo vide u društvu bivše supruge, te su mu poručili da je konačno na pravom putu i izrazili želju da se pomire.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: mali_janjus/Instagram

Pogledajte još