LJUBAV SE I RODI IZ PRIJATELJSTVA: Monika Horvat otkrila šta misli o odnosu Maje Marinković i Filipa Cara! (VIDEO)

Večerašnje gošće u emisiji "Narod pita" kod Ivane Šopić su Paula Hublin i Monika Horvat. Ivana se osvrnula na komentare sa društvene mreže Tviter.

- Moni je još uvek uverena da je imala dečka kome nije smetala Matora - pročitala je Ivana komentar sa Tvitera.

- A da ga pozovemo i pitamo? - nasmejala se Monika.

- Paula i da kaže da ne spava, uvek ima tonalitet kao da će svakog trenutka zaspati - glasio je jedan od komentara.

- Paula spusti se, nisi zvezda, pašćeš pre nego što poletiš - pročitala je Ivana.

- Mislim da je jedina osoba koja je ušla u "Zadrugu" iz dosade, jer je bogata i može joj se da izmišlja veze sa Matorom - bio je još jedan tvit.

- Pitanje za Paulu, da li si došla i ti u emisiju zbog besplatnog wifi-ja? - pročitala je Ivana pitanje sa Tvitera.

- Može da radi šta hoće i da pravi budalu od sebe jer joj se može, nek on dođe da napravi karijeru kao Paula pa nek sedi i gleda u telefon - prokomentarisala je Monika.

- Koji su tvoji dalji planovi, sklopila si saradnju sa Vukom, imaš li nameru da se preseliš u Beograd? - pitala je Ivana.

- U jednom trenutku ću trebati da se preselim kad sve krene, polako se pripremam na to. Sigurno će doći do toga, ali dok mogu ovako funkcionisati biću na relaciji Beograd - Zagreb. Tamo su mi prijatelji, sve što imam je tamo, porodica, prijatelji, biće teško otići, ali kad budem morala, naravno - rekla je Hublinova.

- Imaš čudan osmeh, ima li nekih novina na ljubavnom planu? - pitala je voditeljka.

- Nema apsolutno ništa novo - kratka je bila Paula.

- Sa kim si u kontaktu nakon "Zadruge"? - postavila je Ivana pitanje za Moniku.

- Zanimljivo, da nisam imala neke odnose u kući, ali tek kad sam izašla sam sklipila neke odnose. Očigledno je bolje da nemate odnose unutra da bi napolju sve bilo u redu. Kada sam došla u Beograd, zvali su me neki ljudi i ja sam to ispoštovala, tako da sam sa većinom dobra. Sa Paulom imam poseban odnos i nju ne računam. Niko me nije razočarao, jer nisam imala velika očekivanja, sa Filipom sam naravno u kontaktu i tako će uvek biti. Drago mi je da se ovako lepo snašao u ovom formatu - odgovorila je Filipova drugarica.

- Šta misliš o odnosu Filipa i Maje? - nastavila je Šopićka.

- Izašli smo jednom i tada su bili samo prijatelji. Nemam druge informacije osim onoga što vidim na internetu, nikada nisam čula da su to potvrdili tako da ne mogu ništa da tvrdim. Može biti inat to slikanje šta znam. Ljubav se i rodi iz prijateljstva tako da je sve moguće, želim im sve najbolje - rekla je Monika.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još