NISKOFREKVENTNA NOTORNA LAŽ: Nakon što je Jovana Tomić Matora optužila Žanu da joj je nanela povredu na glavi, oglasila se Đorđevićeva!

Jovana Tomić Matora zvanična je takmičarka pete sezone "Zadruge". Rijaliti učesnica je u intervjuu otkrila da je zadobila povredu glave i da je za to kriva njena bivša velika simpatija, Žana Đorđević, bivša zadrugarka.

- Sa Žanom više ne pričam, evo ova povreda na glavi je posledica Žane. Imala sam neprijatnu situaciju sa Žanom pre neko veče, napravila mi je scenu, baš me je maltretirala - požalila se Matora.

Žana se oglasila putem društvene mreže Instagram, te u sebi svojstvenom stilu prokomentarisala Matorine optužbe.

- Nisam znala da sam u svađi sa bilo kojom osobom, a još manje da sa nekim ne razgovaram. Jovana Tomić zvana "Matorić" je devojka vrlo ljupka, prijatna, tiha, pristojna i povrh svega vrlo elokventno kulturna osoba u načinu izražavanja. Slobodnog duha i još slobodnijeg uma, usko povezanim sa egom. Da li bi iko bio neprijatan, nepristojan, a kamoli nasilan prema ovakvoj osobi sa takvom konstrukcijom ličnosti? Ja zasigurno ne! Ne poznajem osobu sa kojom sam u svađi iliti nekom konfliktu. Matorić, Jovana Tomić, draga moja simpatična prijateljica mora da me je sa nekim pomešala, iliti već dala ovu vrstu izjave nesvesnim iliti besvesnim delom mozga, koji je u tom trenutku bio u kvaru iz nepoznatih razloga. Niskofrekventna notrna laž, izjava koju je dala, koju joj apsolutno ni ne zameram, možda ona ima saznanje ili svest o izgovorenim rečima sa njoj poznatog sadržaja - napisala je Žana i tagovala Matoru.

Izvor: Pink.rs
Foto: matora23/Instagram

Pogledajte još