RASPISALA KONKURS: Luna Đogani odrekla se starih, traži nove prijatelje (VIDEO)

Luna Đogani porodila se pre nešto više od dva meseca i na svet donela devojčicu kojoj su ona i njen suprug Marko Miljković dali ime Mia.

Naime, dvadesetpetogodišnjakinja je iznenadila fanove objavama na društvenoj mreži Instagram kada je putem "storija" podelila niz video snimaka u kojima je otkrila da traži nove prijatelje, jer kako kaže, njeni nekadašnji nemaju vremena za druženje otkako je postala majka.

Mladu pevačicu je to veoma razočaralo, te im se tim povodom obratila i istakla da joj se ne javljaju više, a onda upitala pratioce da li je neko raspoložen da sa njom ode nekad na piće.

Luna je u objavama rekla:

- Zdravo dragi moji, ovim putem želim da kažem nešto na ovom storiju. Neki će misliti da nisam normalna, ili da sam totalno "fjusnula", hoću da kažem da želim da raspišem konkurs za nove prijatelje. Moji prijatelji nemaju nikad vremena za mene otkad sam dobila bebu, oni su svi mnogo nešto zauzeti, uvek imaju neka posla, a ja sam slobodna mama koja većinu vremena provodi sa svojom bebom i ne radim ništa, tako da imam previše slobodnog vremena, u smislu da izađem napolje, da prošetam s bebom, da popijem piće, i tako to, a nemam sa kim to da uradim. Tako da moji prijatelji nemaju više vremena za mene kao što su nekad imali. Ovim putem želim da raspišem konkurs za ljude koji su zainteresovani da popiju piće sa mnom.

 

 

 

 

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još