OSMORO MLADIH NADA RIJALITIJA: Dvojnica Lune Đogani i bivši momci Tare Simov uselili se u Belu kuću (VIDEO)

Više od 30 takmičara smestilo se u Belu kuću u Šimanovcima, a voditeljka Dušica Jakovljević najavila je novu grupu učesnika koji će im se uskoro pridružiti.

Beograđanin Stefan Mihić bavi se ugostiteljstvom i poslednjih deset godina živi u Dubaiju. Tamo je organizovao mnogo žurki, a među njegovim gostima bilo je i dosta zadrugara. Stefan voli žene i kaže da je zaveo čak i neke "plejboj" zečice.

Mija Jovanović iz Nikšića studira medicinu u Milanu. Ona je odrasla u Dubaiju i govori pet svetskih jezika. Mija ne voli glupe ljude, druži se samo sa muškarcima i vrlo je temperamentna.

U "Zadruzi 3" publika je upoznala Mateju Matijevića. Dvadesetpetogodišnjak iz Pančeva vraća se u "Zadrugu 5" i ovog puta ima cilj da pobedi samog sebe. O bivšoj devojci Tari Simov ne želi da priča i dodaje da ne postoji mogućnost čak ni da budu prijatelji.

Beograđanka Magdalena Milinčić ima 21 godinu i bavi se modelingom. Već šest godina nije u kontaktu sa ocem koji je napustio nju i njenu majku. Magdalenin razlog za ulazak u "Zadrugu" jeste želja da pomogne majci i sestrama. Svi u studiju primetili su njenu neverovatnu sličnost sa Lunom Đogani.

Stefan Krstović, menadžer iz Podgorice, u "Zadrugu" ulazi "da pokaže da nisu svi Crnogorci kao Vladimir Tomović".

Dino Dizdarević je fudbaler iz Bosne i Hercegovine. Sportista ima 31 godinu i u "Zadrugu" ulazi da izleči ljubavne rane, pošto ga je nedavno prevarila i ostavila verenica.

Marko Osmakčić dolazi iz Švajcarske gde se bavi trenerskim poslom. "Beli sport" trenirao je sa Rodžerom Federerom. U Švajcarskoj verziji rijalitija "Udavača" osvojio je treće mesto. Teniski trener ima 23 godine, a kaže da voli starije devojke. U "Zadrugu" ulazi zbog druženja i novih iskustava.

Nevena Savić pokrenula je liniju unikatnih kupaćih kostima. Da bi skupila novac za ostvarenje svog sna radila je kao plesačica u zemlji i inostranstvu. Modna dizajnerka kaže da nema tremu i da se ničega ne plaši.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još