NEKA RADI ŠTA HOĆE, NE ZANIMA ME VIŠE: Oglasila se Marija Kulić nakon što je njena ćerka Miljana pokušala da iseče vene u "Zadruzi" (VIDEO)

Miljana Kulić sinoć nije prisustvovala izboru za mis i mistera "Zadruge 5", a cimeru Saši Luksu rekla je da će bojkotovati dešavanja na imanju u Šimanovcima, jer njen bivši dečko Lazar Čolić Zola nije u postao učesnik nove sezone popularnog rijalitija.

Na internetu se pojavio video snimak u kome se može videti Miljana koja pokušava da iseče sebi vene komadom stakla, kako bi privukla pažnju produkcije televizije "Pink".

Kulićeva je gledala direktno u kameru, tražeći reakciju produkcije, a sve to je učinila jer je ušla u rijaliti od samog starta, a kako je sama rekla, htela je da ostane kod kuće još mesec dana.

Potom je rekla Saletu, da su mnogi nebitni i nezanimljivi likovi ušli a Zola nije. I dok su je cimeri u dvorištu tešili, niko nije ni slutio šta je radila u kupatilu da bi došla do pažnje čelnika ružičaste televizije.

Za medije se ovim povodom oglasila i Miljanina majka, Marija Kulić, koja je podsetimo, sa svojim suprugom Sinišom Kulićem u fazi oporavka od najteže bolesti.

- Nisam gledala, ne znam o čemu se radi. Sada čujem od vas. Ne znam šta je sa njom i ako smatra da treba sve to treba da radi zbog Zole, neka radi šta hoće, ne interesuje me više. Moj trud i trud cele moje porodice nisu uspeli, i sve to što smo joj pričali kako bi njoj bilo lakše, ništa od toga. Razumela bih da ona i zapreti produkciji i sve ovo što radi da radi, ali iz opravdanih razloga, ali zbog Zole šta će da radi, ne zanima me - rekla je Marija.

Na pitanje kakvo je zdravsteno stanje njoj i suprugu Siniši, otkrila je koji je njihov sledeći korak.

- 22. imam petsken (PET CT Skener, prim. aut.) u Sremskoj Kamenici, tog dana i suprug i ja idemo, pa ćemo videti... - rekla je Marija za "Srpski Telegraf".

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: miljana__kulic/Instagram

Pogledajte još