BILA JE DOBRA VILA MOJE KARIJERE: Jelena Živanović Zana skrhana bolom zbog smrti Marine Tucaković

Jelena Živanović, pevačica grupe "Zana", bila je danas gost K1 televizije i otkrila mnogima nepoznate detalje iz svoje karijere za koju je zaslužna Marina Tucaković.

- Marinu sam upoznala pre Žike i Radovana. Bila sam tada u studiju pokojnog Laze Ristovskog i snimala sam prateće vokale za "Pilote". Goran Bregović u to vreme dolazio je u studio jer je radio na albumu "Da ti kažem šta mi je" Zdravka Čolića. Marina je pisala tekstove i dok su bili studiju, Brega je jedanput rekao: 'Ko to šušti?' – misleći na moj glas koji je čuo. Rekla sam: 'Ja', a on me pitao: 'Da li bi šuštala kod Čole?' Ko ne bi "šuštao kod Čole". U to vreme "Zana" je tražila novu pevačicu i Marina je predložila mene. Uvek je bila kao Zvončica u mojoj karijeri, zahvaljujući njoj sam i počela da pišem tekstove - kazala je Jelena u emisiji "Kec na jedanaest".

Kazala je voditeljima Bošku Jakovljeviću i Aleksandri Jeftanović i da je Marina bila ozbiljan psiholog.

- To njeno studiranje ekonomije je bačeno vreme, to je i ona govorila. Bila je neverovatan psiholog, i imala je dar da iz svakoga, ma ko ispred nje stajao, izvuče esenciju dobrote. Da u svakome vidi dobro. I uvek je prema svima bila fina - kazala je Jelena.

- Bila je žena neverovatne energije, bez trunke sujete. Tek ćemo shvatiti koliko će nedostajati. Proći će godine i decenije dok se neko takav ponovo rodi.

Grupa "Zana" 25. septembra obeležiće 40 godina postojanja, i Zoran Živanović Žika jutros je u "Uranku", jutarnjem programu televizije K1, kazao da će bez svake sumnje koncert u Kombank dvorani posvetiti Marini Tucaković.

- Sviraćemo i pevati 90 odsto pesama koje Marina napisala za nas - kazao je Žika jutros, a Jelena je nekoliko sati kasnije priznala da će taj koncert za nju biti veliki izazov.

- Imaću knedlu u grlu, ali znam da Marina ne bi volela da bude tuge. Pa sigurno ne bi volela da njene vesele pesme ne budu vesele. Rešila sam da obučem crveno odelo, jer znam da bi ona tako volela.

Autor: Nadlanu.com
Foto: K1/Promo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.