PLAKALA JE I BILA JAKO EMOTIVNA: Svetlana Ceca Ražantović će otpevati naslovnu numeru za film o Džeju Ramadanovskom

Suprug slavne Marine Tucaković, Aleksandar Futa Radulović, potvrdio je da će Svetlana Ceca Ražnatović pevati naslovnu numeru u filmu o Džeju Ramadanovskom.

Nakon što je objavljeno da će u filmu premijerno biti puštena i numera koju su Marina Tucaković i Futa radili za Džeja, a koju on nikada nije snimio u studiju, Radulović je ispričao kako je odlučeno da baš Ceca otpeva tu pesmu.

- Bila je ta jedna pesma koja je stajala u fioci a koju smo Marina i ja napisali za Džeja. Imao sam i demo kako je on peva. Tako smo došli na ideju da se ta pesma snimi. Upotrebili smo deo demo snimka, a za drugi deo nam je pomogla veštačka inteligencija. Tako smo odlučili da njegovu izvedbu stavimo na kraj filma - rekao je Futa za Telegraf.rs i dodao:

- Nakon toga smo razmišljali koga bismo mogli da angažujemo da tu pesmu otpeva kao naslovnu za film. Bilo je nekoliko pevača u opticaju, ali je jednoglasno izabrana Ceca, kako zbog njene emocije u glasu tako i zbog činjenice da su bili bliski prijatelji. Kada smo pozvali Cecu bila je jako emotivna, odmah je pristala, bilo je i suza.

Film o Džeju bi trebalo da se nađe u bioskopima u decembru.

Ovo ostvarenje prati odrastanje i karijeru jedne od naših najvećih legendi folk muzike, a u njemu igraju istaknuti glumci.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: cecaraznatovic/Instagram

Pogledajte još