GOTOVA OSTAVINSKA RASPRAVA: Imovinu Šabana Šaulića podelili supruga Gordana i deca iz zvaničnog braka, vanbračni sin Robert ostao bez nasledstva

Posle smrti kralja narodne muzike Šabana Šaulića mnogi su jedva čekali da čuju ko će naslediti svu njegovu imovinu. Šuškalo se da, pored njegove supruge Gordane, sina Mihajla ćerki Ilde i Sanele, deo nasledstva očekuje i njegovog vanbračnog sina Roberta iz Zrenjanina.

Međutim, obrt se desio nedavno, nakon ostavinske rasprave na kojoj su prisustvovali samo njegova supruga i deca iz zvaničnog braka, a nakon koje je sva prava na Šabanovu zaostavštinu nasledila njegova žena Gordana.

Kako prenose mediji, deca su se odrekla nasledstva u korist majke.

- Još za života Šaban je pričao da je Goca glavna kada su sve finansije i papirologija u pitanju. Decu je zbrinuo na vreme, svi su imali svoje nekretnine, svoje poslove, ali sve ostalo vodilo se na Gocu. Ona je plaćala poreze, račune, vodila Šabanovu karijeru preko svoje firme, tako da nema mesta nikakvim nedoumicama. Njoj su pripala i sva autorska prava - kaže izvor za "Svet" i dodaje:

- Bilo je nekih priča da će Robert, Šabanov vanbračni sin, na sudu dobiti svoj deo, ali koliko čujem, to se nije desilo.

Izvor: Blic.rs/Svet
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.