AMS Osiguranje: Osigurajte svoj dom još danas!

Razmišljali ste da osigurate vašu kuću ili stan? Zaštitite se od finansijskih gubitaka u slučaju nastanka brojnih rizika, još danas. AMS Osiguranje vam nudi mogućnost da brzo i jednostavno, uz pomoć stručnog osoblja, osigurate svoj dom od nastanka požara, izliva vode iz instalacija, loma stakala, provalnih krađa, u skladu sa uslovima osiguranja.

U slučaju ostvarenja bilo kojeg od prethodno navedenih rizika, troškovi i posledice mogu biti veliki, a sve u šta ste godinama ulagali mnogo truda i novca može nestati u trenu. Uz polisu osiguranja domaćinstva u AMS Osiguranju, troškove nastale štete ne morate da snosite sami. Osiguranje domaćinstva podrazumeva pokriće od šteta nastalih na vašoj kući ili stanu, kao i svih stvari i dragocenosti koje se nalaze u vašem domu. Istovremeno pokriveni ste i od troškova koji mogu nastati u slučaju da nezgoda u vašoj kući ili stanu nanese štetu komšijama. Premija osiguranja domaćinstva se utvrđuje u zavisnosti od kvadrature i starosti građevinskog objekta koji osiguravate, a mi vam nudimo najpovoljnije cene i uslove na našem tržištu.

Zaključivanjem polise osiguranja domaćinstva kod nas, ne samo da štedite vaš novac, već i na pravi način brinete o sigurnosti svoje imovine.

Podsećamo vas da u AMS Osiguranju možete osigurati i svoj automobil od brojnih oštećenja i to zaključivanjem polise Kasko osiguranja. Premiju možete plaćati u 12 mesečnih rata, a za plaćanje u celosti odobravamo i dodatni popust.

Čekamo vas u Ruzveltovoj 16 u Beogradu ili na nekom od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije. Ukoliko želite detaljnije da se informišete o uslugama AMS Osiguranja pozovite 0800-009-009 ili se informišite na internet prezentaciji www.ams.co.rs.

Pogledajte još