JELENA NEMA RAZLOG DA SE LJUTI: Ivana Peters prihvatila Cecinu ponudu za pomoć kandidatima u "Zvezdama Granda"

Pevačica Ivana Peters, koja je prethodnih sezona muzičkog takmičenja Zvezda Granda radila sa kandidatima Jelene Karleuše, u novoj sezoni priklučila se timu Cece Ražnatović, sa kojom će ubuduće sarađivati i pomagati joj.

Kako je rekla, Ivanu je pozvala lično Ceca i ponudila joj da radi sa kandidatima u njenom timu.

- I u ovoj sezoni radiću sa kandidatima u Zvezdama Granda, u timu Cece Ražnatović. Ceca me je zvala i pitala da li želim da radim sa kandidatima, pošto već poznajem tu materiju, meni je to bilo sasvim okej - rekla je Ivana.

Ivana je istakla da se nije čula sa Jelenom, te nisu pričale o njenom novom angažamanu. S obzirom na to da se njen prelazak iz Karleušinog u Cecin "tabor" uveliko komentariše na društvenim mrežama i da se nagađa o njiovom odnosu, pevačica je otkrila da li će to promeniti nešto u njihovom prijateljstvu.

- Ja sam profesionalac, Jelena je profesionalac, Ceca je profesionalac u svom poslu, ovde je posao u pitanju, ništa drugo, nema šta ko da se ljuti. Svi rade ono što žele da rade i rade svoj posao - rekla je Ivana.

Ivana je otkrila i kako izgleda rad sa kandidatima u Cecinom timu i da li je Jelena zahtevnija ili pak Ražnatovićeva.

- Već sam počela rad sa kandidatima, tek su počeli rano je pričati o tome, početak je malo sam radila sa njima - zaključila je pevačica koja nije želela da ulazi u detalje rada sa Jelenom i Cecom.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: ivanapeters/Instagram

Pogledajte još