SA NJIM SAM OSETILA MIR, PORODICA JE ZADOVOLJNA MOJIM IZBOROM: Aleksandra Mladenović progovorila o ljubavnoj vezi sa Darkom Dobričaninom

Aleksandra Mladenović proslavila se u takmičenju "Zvezde Granda", a kada je započinjala karijeru bila je jako mlada. Iako danas uživa u luksuzu i izobilju, nije oduvek bilo tako, njen otac se jednom prilikom prisetio trenutka kada je odlučila da ode iz porodičnog doma i to samo sa, kako je rekao, "dva tanjira, dve kašike i dve viljuške".

Pevačica danas poseduje nekoliko nekretnina, među kojima je i stan od pola miliona evra u Beogradu, a sada je otkrila kako je uspela da zaradi toliki novac.

- Juče sam na nastup putovala 12 sati i isto toliko se vraćala sa nastupa. Menjala sam dva aviona. Mislim da sam zaslužila koliko sam se mučila i koliko se mučim i radim da sebi priuštim jedan stan. Do ovakvog stana se stiže velikim radom i ulaganjem. Sve sam stekla sama i na to sam ponosna.

Aleksandra uživa u srećnoj vezi sa dečkom Darkom Dobričaninom sa kojim upravo u tom stanu često popije svoju jutarnju kaficu.

- Najvažnije je da sam osetila mir sa njim što je za početak više nego dovoljno. Familija je prvi put prezadovoljna mojim izborom, a i ja sam zadovoljna. To je najbitnije - rekla je pevačica u "Premijeri".

Aleksandra Mladenović pazarila je i treću nekretninu u poslednjih sedam godina. Pevačica koja je svojevremeno izjavila da je "štedela i jela mamin ajvar" kako bi zaradila novac za kupovinu stana u Beogradu na vodi, poseduje još jedan stan, kao i kuću u jednom beogradskom naselju.

Nakon ljubavnog brodoloma koji se završio zvanjem policije i zabranom prilaska, Aleksandra Mladenović ponovo je srećna i zaljubljena. Ona uživa pored novog dečka Darka Dobričanina čiju je fotografiju nedavno prvi put objavila na Instagramu.

Izvor: Mondo.rs
Foto: aleksandra_mladenovic_/Instagram

Pogledajte još