NASAMARENA SAM: Sandra Rešić progovorila o ljubavnoj vezi Marijane Zonjić i Marka Osmakčića, koji joj se do juče udvarao (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Sandru Rešić.

- Zašto glumiš da ti je svejendo zbog Marka Osmakčića i Marijane Zonjić, a kuvaš u sebi, inače zaštio bi se mazila sa nekim? - glasilo je pitanje.

- Nisam rekla da je meni svejedno. Osećam se nekako nasamareno. Danas je Bane Čolak imao odličnu reklamu za mene - "Sandra tester". Meni je pao kamen sa srca i prodisala sam. Bilo mi je drago što sam pravilno odlučila. Mislim da su jedno za drugo, lepo mi izgledaju - govorila je Rešićeva.

- Pokazao je što je Sandru zamenio preko noći, da je imalo razloga što joj nije verovao. Meni to nije normalno - dodala je Dalila Dragojević.

- Nije mi svejedno, jer nisam neko ko se lako odlučuje da se ljubaka, pogotovo ne ovde. Ali neću da glumatam da mi je preteško i plačem sa Janjušem na doku, ne osećam se tako - rekla je Sandra.

- Mogla je da ga testira da li će biti zagrejan ili preko noći je zameniti, pokazao je da je ovo drugo. Meni je ovo dno dna. Marijana isto u odnosu sa Janjušem, zamenila ga je preko noći. Drago mi je što je Stanija sama na ugaonoj - dodala je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još