NEĆE SE ONI TAKO LAKO RAZVESTI, ONI ŽIVE RIJALITI ŽIVOT: David Dragojević opleo po bratu Dejanu i snajki Dalili (VIDEO)

Tokom jučerašnje specijalne emisije voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je majku Milice Veselinović i Davida Dragojevića, brata Dejana Dragojevića.

- Opšti utisak je da Dalila izgleda kao jedna zaljubljena devojčica, ona blista od sreće. Kamen u džepu nosite godinama pa ako ga izgubite biže vam teško, a ona u sred problema sa svojim mužem ona kaže da je nikad srećnija - navela je Dušica.

- Nju je taj kamen izgleda žuljao. Neće se oni tako lako razvesti, oni žive rijaliti život. Ona je zaljubljena i to se jasno vidi, nju je Car poljubio ona kao na lotou da je dobila, neće moći da spava celu noć - rekao je David.

- Kaže da je videla sebe u Caru i kada ga pogleda zna šta misli. Ona je devica u horoskopu - nasmejala se voditeljka.

- Ja sam devica ali muška, znam ja šta ona misli. Sve je meni jasno i odlično to čitam, tako da joj je sve džaba - našalio se David.

- Niko ne živi u stvarnosti kao na Instagramu. Ljudi kao nenormalni to prate i gledaju a i veruju u to. Ona je znala kako da okrene situaciju u svoju korist, sada će svaliti kako je sve sama radila a on nije ništa - rekao je David.

- Ne znam da li si čuo da je Car odobrio njen stajling, da je davao instrukcije šta da obuče i kako da se ponaša - nastavila je voditeljka.

- Ne znam kako mu ne proradi ona muškost, da kaže bre da li ti mene zajeb*avaš, šta je ovo, o čemu se radi? Evo meni sada kuva kada slušam ovo, sad bih ušao tamo i napravio haos - Dodao je Dragojević.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još