PROŠLA SAM PAKAO: Nataša Aksentijević otkrila kako je smršala više od 20 kilograma

Glumica i voditeljka Nataša Aksentijević smršala je više od 20 kilograma i kaže da je to tek početak. Na ovom putu prošla je - pakao.

- Bukvalno sam prošla kroz pakao. Preteško je baviti se gubljenjem kilograma, a u isto vreme biti urednik i voditelj emisije na tu temu. Ali, ja sam neko ko obožava da radi pod pritiskom, jer tada dajem svoj maksimum. Od sutra, 14. oktobra, svakog četvrtka u 22 sata na K1 televiziji gledajte moju emisiju "Na moj način". Bilo je pakleno zabavno, da tako kažem - kaže Nataša Aksentijević.

- Ideja za emisiju je došla od strane menadžmenta K1 televizije na šta sam odreagovala kao na najveći i najlepši mogući izazov ikada. Izgubila sam više od 20 kilograma. Gledajte emisiju i saznajte kako.

Kako kaže Nataša, na putu zvanom "Na moj način" najteže joj je bilo odricanje.

- Odrekla sam se hrane koju volim, odrekla sam se alkohola koji volim, odrekla sam se slobodnog vremena. Umesto da leškarim - ja sam trenirala. Mučilo me je pitanje šta li će meni sve ovo, a pribojavala sam se da li ću uspeti da preživim. Gledaoci mogu da očekuju otkrivanje do sada neotkrivenih tajni, salve smeha i zabave, strogo čuvane recepte i izuzetno korisne savete.

Nataša Aksentijević juče je u emisiji "Kec na jedanaest" kazala da je imala i svesrdnu pomoć psihologa, jer je na momente želela da odustane.

- Moja osnovna misao vodilja je da pokažem svima da možete da živite normalno i da mršavite - kaže glumica i voditeljka.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Miloš Nadaždin/K1 Promo

Pogledajte još