LUNA ĐOGANI ISKRENO O KIJI KOCKAR: Želim joj da se ostvari kao žena i majka

Javna prevara koja je izazvala "uragan" u narodu i podelila mnoge jeste prevara pevača Slobe Radanovića. Tada se u ulozi njegove ljubavnice našla Luna Đogani. Bivša zadrugarka je danas daleko iza rijalitija, ali je objasnila kako sada gleda na bivšu suparnicu, Kiju Kockar.

- Kija Kockar po meni ima ispravne stavove. Nemam lošu energiju ka njoj. Želim joj sve najbolje, da se ostvari kao žena i majka. Kao neko ko je postao i žena i majka, to je nešto najlepše što joj želim od srca - poručila je Luna.

Luna je dodala da joj ljudi ne veruju, ali da je Kije bilo žao.

- Bilo mi je žao. Pričala sam i sa njom, bilo je neprijatno. Vidi se na snimcima iz rijalitija da sam u razgovoru sa njom spuštala glavu. Sigurna sam da je Slobu jako volela i verovala u to. Nadam se da će da se izvuče i da nađe nekoga ko je zaslužuje i koga ona zaslužuje - rekla je Luna.

Podsetimo, pevač Sloba Radanović prevario je svoju tada zakonitu ženu Kiju Kockar u rijalitiju sa Lunom Đogani. Slobodan je često izjavljivao da je u braku bio nesrećan, i da se zbog toga zaljubio u Lunu. Kada je njegova žena Kija ušla u rijaliti nastao je haos. Svađom, vikanjem, tučom, i plakanjem udaren je pečat na učešće Slobe, Lune, i Kije. Luna je tvrdila da je išla srcem, Kija da iskreno voli, a Sloba da je bio nesrećan. Na kraju, pobednica rijalitija postala je Kija, Luna je osvojila drugo mesto. Danas je Luna udata, Slobodan veren, a Kija, kako se nagađa, krije svog partnera.

Izvor: Pink.rs
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.