BOGDAN OBRADOVIĆ UPOREDIO NAJVEĆE TENISKE RIVALE: Novak Đoković je "tesla 3", a Federer i Nadal su "reno 4" i "spaček"

Teniski trener Bogdan Obradović poznat je po britkom jeziku, pa tako ni danas su emisiji "Kec na jedanaest" gledaocima K1 televizije nije uskratio duhovite opaske na istorijski uspeh Novaka Đokovića koji je u Parizu juče osvojio 37. Masters titulu.

- Danil Medvedev je veliki manipulator i provokator. Vi to možda ne vidite tako, jer on stalno ističe da je Novak njegov prijatelj, ali ja to znam, ja sam čovek "iz svlačionice". Njegova izjava pred finale u kojoj kaže da voli da igra protiv Novaka, ali da nije siguran da li Novak voli da igra protiv njega govori tome u prilog - kazao je Obradović.

- Međutim, te fore izvan i na terenu, kada Novaka tera da se "kreči", možda mogu da poremete Dominika Tima ili Cicipasa, ali ne i Novaka. Novaka to inspiriše.

Kako je kazao Obradović, nije bilo šanse da Novak ne pobedi u mečevima u kojima brani prvo mesto na ATP listi i titulu najboljeg svih vremena.

- Novak je bio u središtu uragana, on zna kako da dobije te mečeve - kazao je Bogdan Obradović i napravio zanimljivo poređenje najvećih rivala.

- Novak je "tesla 3", to je najbrži automobil na svetu. Federer i Nadal su "reno 4" i "spaček". Marej može da bude "buba".

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: K1/Promo

Pogledajte još