OSTAJE PRI SVOM STAVU: Dragan Marinković Maca ogorčen što se pridaje značaj Mariji Karan

Voditelj Dragan Marinković Maca je tokom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji prokomentarisao incident koji je imala glumica Marija Karan sa svojim dečkom Vladanom Balabanom u centru Beograda. Oni su se pre nekoliko dana posvađali, nakon čega ju je Vladan navodno udario po licu, nakon čega mu je ona protivpožarim aparatom razlupala zadnje staklo na automobilu.

Maca je uputio niz uvreda poznatoj glumici i sve vreme je sarkastično nazivao mučenicom. Nije birao reči, već je uputio čitav niz sočnih psovki, a zatim i svim ženama koje su se našle u sličnoj situaciji.

Nakon što se oko njegovih reči podigla bura u javnosti, Dragan Marinković Maca je izjavio da je video komentare i osude javnosti, ali da ga to ne interesuje, jer ostaje pri svom stavu koji je rekao u emisiji.

- Ljut sam i ogorčen zbog toga što se toliko priča o Mariji Karan. Sada niko neće verovati ženama koje stavrno trpe nasilje, imaju problem u porodici, koje tuku muževi pijanice, maltretiraju njih i decu. One sada ne mogu da dođu do izražaja, i dalje pate, ali će zato Marija Karan biti mučenica. Dosta mi je žena koje tako reaguju i optužuju za nasilje. Ako je stvarno prebio dečko, neka ide u policiju, a ne da pravi scene, lupa aute, pa da se o tome piše danima - rekao je Dragan Marinković.

Da podsetimo, njegovo izlaganje šokiralo je gledaoce, a ubrzo je insert iz pomenute emisije počeo masovno da se deli na društvenim mrežama. On je izneo svoje izlaganje o ženama i o tome kako one treba da se ponašaju, govoreći da im je mesto u kuhinji.

Izvor: Mondo.rs
Foto: dragan_maca/Instagram

Pogledajte još