DARKO JE DIVNO STVORENJE I NIJE LAKO KAD IZGUBIŠ TAKVU OSOBU: Barbara Bobak otkrila da Marina Gagić i dalje ima emocije prema Laziću

Ne prođe mnogo vremena pre nego što se u domaćim medijima pojavi nova pikanterija vezana za odnos Marine Gagić i njenog bivšeg verenika Darka Lazića, pri čemu se često provlače navodi da ona brani pevaču da viđa njihovog sina Alekseja u prisustvu nove emotivne partnerke Barbare Bobak, što je pevačica sada i potvrdila.

- Ona to radi od prvog dana. Govori takve stvari iz ljubomore, u smislu da li ima i dalje emocije prema njemu ili nema. Eto, to je nešto čime ona tera inat jer ne može ni sa čim drugim pošto nikoga ne zanima šta ona ima da kaže ili šta ona misli, pa hajde preko deteta - istakla je Barbara za "Hype".

- Tako stvari stoje od prvog dana. Mene te stvari ne interesuju. Njeno dete - njena stvar! Ma, biće to sve okej. Ja nju razumem i ne ljutim se na nju. Razumem, jer znam da je Darko divno stvorenje za imati pored sebe i nije lako sigurno kada izgubiš takvu osobu.

- Marini želim sve najbolje. Još jednom podvlačim da se ne ljutim na nju, ali o toj temi zaista ne bih više pričala - zaključila je Bobakova.

Podsećanja radi, pevačica je u poslednjem intervjuu otkrila i da je nedavno doživela saobraćajku pri čemu su, prema njenim rečima, bile veoma velike šanse da ne izvuče živu glavu zbog samog pada i načina na koji je sletela sa puta.

Izvor: PulsOnline.rs
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još