RADUJU SE TUĐOJ NESREĆI: Huso Mujić prokomentarisao ponašanje porodice bivšeg zeta povodom Dalilinog i Dejanovog okončanja braka

Dalila Dragojević istakla je u rijalitiju "Zadruga 5" kako će kuću u Gornjem Šepku zadržati za sebe i da je neće dati Dejanu Dragojeviću.

Naime, ona ima u planu da od kuće sebi napravi vikendicu, međutim Dalila nije upućena u to da je njen otac bio izričit u tome da će se kuća nakon prevare prepisati Dejanu.

Tim povodom oglasio se zadrugarkin otac, Huso Mujić:

- Ne može Dalila tek tako da odlučuje šta će uraditi sa tom kućom. Postoje advokati i pravnici koji će presuditi kome će kuća pripasti. Jedino može da dobije pola kuće, ali celu ne. Ja i dalje stojim iza toga.

- Ako želi celu kuću, neka izvoli da plati Dejanu polovinu kuće i neka je zadrži za sebe. Ona hoće celu kuću, a da njen supružnik ne dobije ništa? To je sramota - oštro poručuje Huso.

Kako su Dejan i Dalila juče potpisali papire za razvod braka, Mujić smatra da je jako ružno da se tome raduje porodica Dejana Dragojevića.

- Video sam da se David i njegova porodica raduju što su se oslobodili Dalile. Moja ćerka jeste najgora i svašta je uradila, ali kako ih nije sramota da se raduju tuđoj nesreći? Gde je taj isti David bio prethodnih pet godina dok su oni živeli u Gornjem Šepku. Što im porodica nije dala krov nad glavom? Gledali smo Dejana ovde kao malo vode na dlanu, a oni opisuju da mu je u Gornjem Šepku bilo kao u logoru. Sramota! Neka budu pošteni i neka kažu kako stoje stvari - zaključuje iznervirano Huso Mujić.

Izvor: Blic.rs
Foto: dalila_dragojevic_official/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.