HVALA BOGU ŠTO NEMAM DECU SA DALILOM: Dejan Dragojević žestoko prozvao bivšu suprugu

Pobednik pete sezone rijaliti programa "Zadruga" Dejan Dragojević ime bivše supruge Dalile Dragojević više ne želi da uzme u usta.

Kako kaže Dejan, bivšu suprugu je preboleo još dok su bili u rijalitiju i zahvalan je Bogu što nema decu sa njom.

- Ne mogu to sebi da oprostim, ali šta je tu je. Pet godina nisam imao kontakt ni sa mamom, ni sa Davidom, ni sa sestrom i bakom. Čuo sam se samo sa tatom i bakom sa tatine strane, a bilo mi je teško. Posebno kada su praznici. Sad tek vidim da je mama za sve bila u pravu kad je Dalila u pitanju, ali dobro. Zamisli da smo izgradili kuću na mom placu, pa sad da se delimo, dobro je ispalo - započeo je Dejan svoju ispovest, pa nastavio:

- Hvala Bogu da nismo dobili dete... Mi smo sada razvedeni, ona je htela da zadrži moje prezime, ima pravo na to, ali dobro, udaće se valjda, pa se više tako neće prezivati - rekao je Dejan kroz smeh, a onda se osvrnuo na malo ozbiljnije teme:

- Ima stvari o kojima nisam nikome pričao, čak ni svojima. To je moj kec u rukavu, imam tu crnu fasciklu za ne daj Bože, ako me opet nagazi, nikad se ne zna. Ta fascikla se ne odnosi samo na nju, već i na neke druge ljude iz sveta poznatih - zaključio je Dejan za Hype TV.

Podsetimo, Dalila je Dejana prevarila na njegove oči u rijalitiju "Zadruga" sa Filipom Carem nakon čega su se razveli.

Izvor: Blic.rs/Hype
Foto: dejan_dragojevic_official_/Instagram

Pogledajte još