BUDITE SREĆNI, OSLOBODILI STE SE NAJVEĆEG ZLA: Dalila Dragojević oplela po Dejanu i bivšoj svekrvi (VIDEO)

Dalila Dragojević otkrila je sinoć voditelju Darku Tanasijeviću kako se oseća povodom potpisivanja papira za razvod braka sa Dejanom Dragojevićem.

- Prošlo je nekoliko dana od papira za razvod, kako se osećaš? - pitao je Darko.

- Čudna je atmosfera ovde. Mi svi imamo osećaj da jako dugo trajemo. Kad se ja vratim, juče sam snimala profil da niko ne može da nas rastavi i onda odjednom papiri za razvod. Od Dejana dobijam provokacije, to ne razumem. On želi da posvađa Filipa i mene, to je na prvom mestu, hoće da doživi napad od mene, da bi bio žrtva. Jako ga boli kad ga ne vređam, boli ga kad sam nasmejana. Kao da želi da se sladi mojom mukom, da me Filip ostavi po cenu bilo čega. Konstantno mi provlači šta mi je Filip rekao. Danas me je optužio u salonu za krađu. Ja od svojih para ne znam šta ću... Kao Maja, indirektno pokušava da isprovocira nekoga. Ja sam dobijala na ruletu i imam štek svoj. A Dejan je dobio 10.000 na Zadrugoviziji, ja niti sam to uzimala, niti mu uzimala mleko. Ali vidim da se po mom ormanu neko šunja. I on mene optuži da sam ja uzela njegove pare. Ja sedim, slušam, slušam i onda sam pukla. Kako ga nije sramota. Meni pare ne trebaju, a ne da uzimam od njega, a on na to kaže da mi se nije obratio, da je bolje da skidam šminku sa plafona koju mi je bacio momak. Tako te sitne provokacije. Meni su stigle stvari, šminka, Dalila nova. Samo još da stignu Filipu. Zamolila bih njegovu sestru, pošto je moli danima - istakla je Dalila.

- Imaš li nešto da poručiš Davidu Dragojeviću? Biljani? - pitao je Darko.

- Puno bih da ga pozdravim, drago mi je što je uslišio moju prvi molbu, a posle i bratove. Davide, znam da si se uvek trudio da mi olakšaš, hvala ti. Da tebe nije bilo, i dalje bih trpela da sam supruga. Bivšoj svekrvi ne bih imala ništa da poručim, nije mi prikazano ništa njeno. Neka im je srećno svima, biće srećni, oslobodili su se najvećeg zla. Ja idem svojom stranputicom, idem nazad u svoju kantu. Pozdravila bih Filipovu i moju podršku, ljude koji su uz nas. Cedevita i ostale stranice, nemojte da se brinete kad se posvađamo. Mnogo smo se zavoleli, od silne ljubavi, samo da nas Bog sačuva da izađemo zdravi - istakla je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još