PRVI PUT SAM NA SVOJOJ KOŽI OSETILA NEDŽENTLMENSKO PONAŠANJE NEKOG MUŠKARCA: Ivana Selakov o konfliktu sa Acom Lukasom

Nakon što je u medijima kao bomba odjeknula vest da su se muzičke zvezde Ivana Selakov i Aca Lukas posvađale zbog četvrtog po redu dueta, nakon čega je spot za pesmu "Svatovi" uklonjen sa Jutjuba, pevačica je otkrila šta se zapravo desilo.

Ona je prvo istakla da nikad nije bila konfliktna osoba i da se uvek klonila skandala, te da ju je ovaj sa Lukasom, koji je mesecima punio novinske stupce, dotukao.

- Kad se tako nešto desi jednostavno budeš šokiran jer meni to nije normalno, iako je većini estrade to sve normalno. Naravno da me je sve to potreslo, jer idem uvek srcem, ali ojača te svaka ta sitnica - počela je priču Ivana i otkrila zbog čega je nastao sukob i zašto je za samo tri sata od premijere zajedničkog dueta spot uklonjen sa Jutjub kanala.

- Postojao je jedan dogovor sa njegovim producentom, a ja sam svoju stranu dogovora ispoštovala maksimalno, kao i do sada. Uostalom ne bi došlo do četvrte saradnje da nije sve do sad bilo ispoštovano i uspešno. Lukas i ja smo uvek bili u jako dobrim odnosima, poštovala sam ga kao muzičara, na kraju krajeva koliko je on mene poštovao kao muzičara i osobu dokazuje i to što je od svih svojih kolega pozvao mene da pevam na njegovoj promociji - rekla je pevačica i nastavila:

- Ovoga puta imali smo dogovor, jer kad imate duet neki dogovor mora da postoji, na primer ko će da plati pesmu, ko će da plati spot a ja sam, kao i uvek, sve preuzela na sebe. Postojao je dogovor kog dana će biti premijera, gde će i koliko sati početi promocija pesme, bilo je sve dogovoreno i sve je bilo dobro do trenutka kada dogovor od strane producenta nije ispoštovan, tu je nastao haos. Pustili su pesmu tri dana ranije bez mog znanja, i to na neki Jutjub kanal koji nije bio dogovoren.

Pevačica je istakla da tokom dugogodišnje karijere nikad nije pravila skandale, kao i da je u poslu veoma prezicna, ozbiljna i poslovna i da ne voli kad se dogovor ne ispoštuje.

- Baš sam se osećala bezveze jer se se potrudila da taj ceo projekat bude dobar i žao mi što je publika ostala uskraćena. Posle toga sam bila razočarana i prvi put sam na svojoj koži osetila nedžentlmensko ponašanje nekog muškarca. Telefon mi je zvonio non stop, trudila sam se da odgovorim novinarima, ali da maksimalno budem kulturna, korektna i da objasnim da pesme neće biti, nakon čega sam doživela nedžentlmensko ponašanje u medijima. Jako sam bila šokirana i tužna, ali svakog čuda tri dana dosta - ispričala je Ivana u emisiji "Zvezde Granda Specijal", dok je na pitanje voditelja da li se čula sa Lukasom, kratko odgovorila:

- Nismo se čuli.

Izvor: Blic.rs
Foto: selakov/Instagram

Pogledajte još