TI JE I DALJE VOLIŠ, UPORNO TRAŽIŠ SPAS ZA NJU: Dejan Dragojević ne može da se pomiri sa činjenicom da se razveo od Dalile, Lepi Mića mu očitao bukvicu (VIDEO)

Dejan Dragojević sve više vremena u pabu, sa Lepim Mićom i Martinom Petrović, a on se ponovo osvrnuo na bivšu suprugu, Dalilu, i njihov petogodišnji brak, koji je krah doživeo zbog Filipa Cara:

- Vi stvarno pravite stvari koje nisu svakodnevne, nisu normalne, zato izazivate brojne reakcije ovde - rekao mu je Mića.

- To je život, Mićo. Nisam znao kako ću ja da sedim i da slušam kako je neko vređa - govorio je Dejan.

- Vidiš, ona je osuđena za to što je uradila tebi, za to je dobila raskid. Dala je sve za ljubav sa Carem, on je ispao džukela prema njoj. I onda je vređa najstrašnije, to su bolne teme - komentarisao je Mića.

- Ali nju niko nije terao. Dejan je najviše neje*ao - uključila se Martina.

- Ali Dejan i dalje pokušava nju da spasi, traži spas za nju. To je iskreno, ti nju voliš i nije gotovo, ali nije normalno - rekao je Mića.

- Ja se sa njom neću miriti, da je mrzim, u neku ruku je i mrzim... - objasnio je Dragojević.

- Ja ti kažem da ne treba da je spominješ uopšte! Vi ste se razveli, a ti je vraćaš u priču. Ja ću Dalilu da branim u odnosu sa Carem uvek, neću dozvoliti da je vređa, jer je to ružno - nastavio je Mića.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još