ZA NEZABORAVAN DOČEK: Pet seksi ideja za novogodišnju noć

Nova Godina - vreme magije i poklona, i još mnogo toga - performansi najcenjenijih želja.

Kako da provedete novogodišnju noć i učinite je nezaboravnom?

Ako novogodišnju noć planirate da provedete u veselom društvu prijatelja, ne zaboravite, nije vam potrebna samo prava odeća za zabavu, već i dobro raspoloženje. Ako idete na odmor sa svojim dečkom, onda vam samo treba neka luda seksi igračka. Uzmite daljinski u ruke i zabavite se sa svojim partnerom. Ali, ako imate planove da dočekate Novu godinu zajedno sa svojim najmilijima - evo neke ideje za neobičnu pripremu za dane praznika.

Naravno, novogodišnji poklon treba da bude lepo upakovan - pa budite sigurne da za sebe izaberete lepu odeću i seksi donje rublje. Možete se uvezati predivnom satenskom trakom, ili čak kupiti posebnu haljinu-mašnu, koja će na vama izgledati spektakularno. Vaš partner će nežno otpakovati svoj poklon, maziti ga i ljubiti, uz senzualnu masažu uz svetlost sveća - sigurno ćete dobro upamtiti doček Nove godine.

Umesto uobičajene praznične večere skuvajte lagano jelo sa afrodizijacima i ukusne slatkiše koje možete polizati jedno sa drugog. Odaberite jednostavne i lake recepte sa celerom, morskim plodovima, đumbirom i začinima. I naravno, ne zaboravite čokoladu. Možete izabrati posebnu čokoladu koja se nanosi četkom i senzualno liže, ili ulje za masažu sa vašim omiljenim ukusom. Preporučujemo vam da probate ukusna ulja za intimne poljupce sa efektom afrodizijaka. Ne brinite o čistoći vašeg omiljenog svilenog rublja, stavite vinil listove na krevet i uživajte u najukusnijim novogodišnjim desertima.

Okitite jelku neobičnim erotskim ukrasima. Možete umesto prazničnih igračaka da koristite igračke za odrasle. Predivan seksi veš, vaginalne kuglice, neobične seksi igračke, perje za milovanje i druga seksi oprema će biti najneobičnija i najvažniji praktični ukras novogodišnjih praznika!

Zaboravite na klasiku i to da se okupite sa svojim prijateljima i gledate film "Sam u kući". To jeste deo zabavnog programa ali novogodišnja noć može biti mnogo zabavnija. Igrajte se! Možete odabrati dobri stari Tvister ili čak čitanje erotske poezije. Novogodinja noć ne mora da bude dosadna!

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još