Ana predala meč zbog povrede, Slovačka povela

BEOGRAD, 17. aprila 2011. (Beta) - Teniska reprezentacija Slovačke povela je u Bratislavi sa 2:1 u plej-ofu za popunu Svetske grupe Fed kupa, pošto je Ana Ivanović predala meč Dominiki Cibulkovoj.

Ivanovićeva je predala meč zbog povrede stomačnih mišića u drugom setu pri rezultatu 3:3, a prvi set osvojila je Cibulkova sa 6:4.

U prvom setu teniserke su na početku osvajale gemove na svoj servis sve do sedmog, kada je Cibulkova napravila brejk i povela sa 4:3.

Ivanovićeva je nakon toga vratila brejk i izjednačila, da bi joj Slovakinja ponovo oduzela servis i povela. Cibulkova je zatim osvojila gem na svoj servis i za sat vremena igre povela u meču.

Ivanovićeva je dobro počela drugi set povela je sa 3:0, ali je nakon toga osetila probleme sa povredom, što je Cibulkova iskoristila i izjednačila, nakon čega je srpska teniserka predala meč.

Prethodno je najavljeno da će danas u drugom meču igrati Bojana Jovanovski i Danijela Hantuhova, ali bi selektor Srbije Dejan Vraneš mogao da promeni odluku i pošalje na teren Jelenu Janković, koja je bila prijavljena samo za meč u dublu.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.