Kako je Gvinet Paltrou dovela telo do savršenstva?

Voleli je ili ne, ne može se osporiti da glumica Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow) u poslednje vreme privlači pažnju svojim izvajanim telom. Sa magazinom "Self", Gvinet je podelila tajne svoje ishrane i fitnes režima!

(old_image)

Kako vežba Gvinet?

Na pitanje da li je u najboljoj formi svog života, Gvinet je magazinu "Self" rekla vrlo jasno:

- Jesam. Nikada nisam mislala da će me smatrati osobom sa dobrim telom. Bila sam koščata gore i nekako zdepasta dole. Ali moj trener, Trejsi Anderson (Tracy Anderson), potpuno je promenila moje noge, zadnjicu, ruke i stomak. Nikada se bolje nisam osećala, takođe.

A fitnes režim popularne Gvinet je...

- Zato što volim da jedem moram da imam 45 minuta kardio programa pet dana nedeljno. Takođe, oko 45 minuta vežbam mišićnu strukturu. Ako se pripremam za nešto ili sam jela dosta pite, vežbam dva sata dnevno, šest dana tokom dve nedelje.

Gvinet osim što je u zadnje vreme zavolela da peva, izuzetno voli da pleše uz glasnu muziku na dens aerobiku Trejsi Anderson (video dole), koja, inače, trenira i Džesiku Simpson (Jessica Simpson), Džejka Džilenhola (Jake Gyllenhaal), a nekada je i Madonu (Madonna).

Međutim, verovali ili ne, i Gvinet je samo čovek pa kaže da se "oseća snažnom i zdravom, ali da uglavnom misli o pohovanim tikvicama koje će jesti posle treninga".

Šta jede Gvinet?

- Kažem da uvek jedem pravilno, ali prošlo veče sam jela pržene školjke, pastu sa pačijom kobasicom i dve čaše crvenog vina. Kada želim da smršam, jedem manje paste, hleba i krompira. Pre prošlogodišnje premijere filma "Iron Man 2" tri dana sam živela na zelenim sokovima i salatama - kaže Gvinet za "Self".

Kada joj je gužva tokom dana njena grickalica nije čips sa aromom roštilja koji obožava, već se trudi da jede sirove bademe, suvo grožđe i kokosovu vodu.

U celom "Gvinet režimu" možda najneobičnije zvuči sok koji pravi od kelja, limuna, vode i agave. Zamislite samo sok od kelja?! Ali, to je Gvinet, koja o svim svojim aktivnostima, koje pored glume i pevanja, uključuju i uređivanje sajta Goop.com i pisanje kuvara, kaže sledeće:

- Pratim svoje instinkte. U stanju smo da guramo sebe i činimo sve što želimo. Živite samo jednom, pa budite najbolja varijanta sebe! 

K.M.

Pogledajte još