MOGAO JE DA SE UBIJE, PLAŠIM SE DA ĆE SLEDEĆI PUT BITI KOBAN PO NJEGA: Biljana Dragojević prokomentarisala ponašanje sina Dejana tokom žurke u Beloj kući

Biljana Dragojević gledala je sinoć uživo kako njen sin Dejan sebi razbija glavu staklenom čašom. On je poludeo od ljubomore jer se njegovoj ženi Dalili bivši ljubavnik Filip Car unosio u facu.

Biljana je za domaće medije otkrila kroz kakav je pakao prošla njihova porodica zbog Dejanovog nervnog rastrojstva.

- Sedela sam kod kuće i gledala "Zadrugu" kada se dogodio taj incident. Ništa nisam želela da javljam Davidu, zato što je bio na proslavi Srpske nove godine, međutim Dejanovi fanovi su mu slali slike krvavog brata i on je odmah izašao za žurke i došao kod mene. Krenuli smo da tražimo Dejana po bolnicama, da bismo saznali gde su ga odveli na ušivanje. Na kraju smo otišli u Šimanovce i tamo smo ga čekali - kaže Biljana.

Ona kaže da su dugo čekali Dejana, ali su na kraju uspeli da ga vide na sekund:

- Videli smo ga kada su ga dovozili iz bolnice, prolazio je u kombiju pored nas. Bio je izbezumljen kada nas je video. David mu je doviknuo da pazi na sebe. On je bio u totalnom čudu.

Biljana smatra da je za njenog naslednika najbolje da napusti rijaliti:

- Mislim da bi bilo najbolje da on izađe napolje. Ja da mogu, kidnapovala bih ga! Strašno mi je bilo dok sam to gledala! Posmatrala sam ja njihovo ponašanje čitave večeri i iščekivala sam da će izbiti neki haos, ali nešto onako nisam mogla da zamislim. On je mogao da se ubije! To je momenat. Plašim se da sledeći put ne bude kobno. Postoji tamo obezbeđenje i oni brzo reaguju, ali ipak to je sekund. Niko ne može da predvidi šta može da se desi.

Izvor: Informer.rs
Foto: biljana.dragojevic.bd/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.